Δευτέρα, 29 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Καιρός: Στους 40 βαθμούς Κελσίου σήμερα ο υδράργυρος – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Καιρός: Στους 40 βαθμούς Κελσίου σήμερα ο υδράργυρος – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από σήμερα, καθώς μετά την ανάσα δροσιάς η θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Ο καιρός θα είναι και πάλι ζεστός, ενώ την επόμενη εβδομάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί και πάλι περίπου στους 40 βαθμούς Κελσίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα τουλάχιστον μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Σήμερα (29.7.2024) και αύριο θα είναι οι πιο ζεστές μέρες αυτής της εβδομάδας.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και κατά τόπους στα δυτικά τους 38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 35 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές θα αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 30-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά της δυτικής, κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας όπου αναμένονται πρόσκαιρα τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα δυτικά ηπειρωτικά 38 με 39 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 με 38 και τη νησιωτική χώρα τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ THΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλυτερο μερος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται, το πρωί στο νότιο τμήμα της κεντρικής Μακεδονίας και στην ανατολική Θεσσαλία με πιθανότητα ασθενούς βροχής και το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 34 με 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και στη νησιωτική χώρα τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ TΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ TΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις