Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με το ζεύγος Ντούντα – Μπούση που η βάφτιση των παιδιών τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με το ζεύγος Ντούντα – Μπούση που η βάφτιση των παιδιών τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα. Οι δυο του συναντήθηκαν με τον Ευάγγελο Μπούση και τον σύζυγό του Πίτερ Ντούντας.

Το ζεύγος Ντούντας – Μπούση πριν δύο χρόνια είχαν βαφτίσει τα παιδιά του σε εκκλησία της Βουλιαγμένης προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, αφού πολλοί ήταν αυτοί που εναντιώθηκαν στην κίνηση αυτή. Αυτή τη φορά το ζευγάρι μαζί με τα δύο μικρά παιδιά του, τον Τάιλερ Μακμπέθ και τον Στέφανο Κασσελάκη βρέθηκαν μαζί σε διακοπές και έβγαλαν φωτογραφίες. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν λίγους μήνες είχε επισκεφθεί τις ΗΠΑ προς αναζήτηση πόρων για το ίδρυμα που προετοιμάζει. Είχε μάλιστα δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο από την συμμετοχή στο φιλανθρωπικό gala του Hippocratic Cancer Research Foundation, του οποίου Πρόεδρος είναι η ομογενής, Ελένη Μπούση, μητέρα του Ευάγγελου Μπούση.

Όπως φαίνεται τα δύο ζευγάρια διατηρούν φιλία και έτσι επέλεξαν να περάσουν μαζί λίγες στιγμές. Τη φωτογραφία ανέβασε ο Ευάγγελος Μπούσης στο Instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelo Bousis (@evbousis)

Το ζεύγος είχε βαφτίσει τα παιδιά του, Αλέξη και Ελένη, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ.κ. Ελπιδοφόρου. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις