Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Ζω τη ζωή μου φυσιολογικά και όπως τη θέλω

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Ζω τη ζωή μου φυσιολογικά και όπως τη θέλω
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

«Αποδέχομαι το ότι δεν μπορώ να ελέγξω το οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται», λέει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το κομμάτι της προσωπικής της ζωής σε σχέση με τα media.

Πώς έζησες όλο αυτό το κομμάτι της δημοφιλίας, των συνεντεύξεων, το ότι είδες τα Μέσα να ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή;

Η αλήθεια είναι ότι ήταν και είναι παράξενο. Ήταν και πολύ απότομο. Αλλά σίγουρα παράξενο γιατί και από πριν ήμουν πολύ φειδωλή στο τι μοιραζόμουν με πολύ κόσμο, καταλαβαίνω ωστόσο ότι καλώς ή κακώς είναι κι αυτό ένα επακόλουθο της έκθεσης που φέρει η δουλειά μας.

Και σίγουρα το ότι στις μέρες μας το διαδίκτυο και τα social τρώνε τεράστιο όγκο της πρόσληψης πληροφορίας μας, το έκανε ακόμη πιο σοκαριστικό γιατί το μέγεθος και η ποσότητα πια των όσων γράφονται και αναφέρονται είναι οριακά ανεξέλεγκτα, αλλά πλέον απλά το αποδέχομαι το ότι δεν μπορώ να ελέγξω το οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται. Απλά ζω τη ζωή μου φυσιολογικά και όπως τη θέλω.

Τι σε αποφορτίζει;

Οι βόλτες με τον σκύλο μας, οι κουβέντες με την οικογένειά μου, συμπεριλαμβανομένων των φίλων μου, η μουσική, οι ταινίες, οι σειρές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις