Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Δώρα Γκουντούρα – Σεσίλια Μπερντέρ 15-7: Εντυπωσιακή πρόκριση στα προημιτελικά της σπάθης για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Δώρα Γκουντούρα – Σεσίλια Μπερντέρ 15-7: Εντυπωσιακή πρόκριση στα προημιτελικά της σπάθης για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
reuters

Ακάθεκτη η Δώρα Γκουντούρα! Νέα πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Έφτασε στα προημιτελικά στη σπάθη γυναικών, επικρατώντας της Σεσίλια Μπερνέρ με 15-7.

Λίγες ώρες μετά την άνετη πρόκρισή της επί της Καναδής, Πάμελα Μπριντ΄Αμούρ, η Δώρα Γκουντούρα πανηγύρισε και πάλι, φτάνοντας στα προημιτελικά της σπάθης Γυναικών! Η 27χρονη πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μια κυριαρχική εμφάνιση επί της Γαλλίδας, Σεσίλια Μπερνέρ (Νο. 11 του ταμπλό), παίρνοντας τη νίκη με σκορ 15-7!

Η Γκουντουρά ήταν πλήρως συγκεντρωμένη στον στόχο της και με εκπληκτικές προσποιήσεις και χτυπήματα πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση!

Η 27χρονη πρωταθλήτρια προηγήθηκε 2-0 και 3-1, ενώ, αφού η Μπερντέ ισοφάρισε 3-3, η Γκουντούρα ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε το υπέρ της προβάδισμα στο 8-3. Λίγο αργότερα η Ελληνίδα οπλομάχος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 10-4 και στο 13-6, με αποτέλεσμα να “κλειδώσει” ουσιαστικά τη νίκη και την πρόκριση στους “8”.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά (16:55) και πάλι αθλήτρια από την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα την Μανόν Απιτί-Μπρουνέ (νο3 του ταμπλό).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις