Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αϊτόρ και Πέρεθ βρίσκονται στην έξοδο από το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Αϊτόρ και Πέρεθ βρίσκονται στην έξοδο από το «τριφύλλι»
Eurokinissi

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Παναθηναϊκός οδεύουν σε “διαζύγιο”, με τον παίκτη να ενημερώνεται ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των “πρασίνων”, Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Αϊτόρ βγήκε από την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα – για να μπει στη θέση του ο Τετέ- και πλέον… βγαίνει και από το “τριφύλλι”!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός εξτρέμ ενημερώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, ζητήθηκε απ’ τους εκπροσώπους του να αναζητήσουν νέα ομάδα για τον πελάτη τους.

Ο Αϊτόρ -ο οποίος έκανε unfollow στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός- έχει συμβόλαιο με το “τριφύλλι” έως το καλοκαίρι του 2025 (με αποδοχές περίπου 800.000 ευρώ μετά την ανανέωσή του τον Ιανουάριο του 2023).

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένα πρώτο ενδιαφέρον από την νεοφώτιστη στη Serie A, Κόμο.

Ανάλογη είναι η εξέλιξη και με τον Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε επέκταση συμβολαίου τον Δεκέμβριο του 2022 έως το καλοκαίρι του 2025 και επίσης είχε τεθεί εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο Πέρεθ είχε την ίδια ενημέρωση από τους “πράσινους”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις