Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ξάνθη: Θρήνος για την 15χρονη και τον 53χρονο που «έσβησαν» στο τροχαίο δυστύχημα – «Ξεκληρίστηκαν δύο οικογένειες»

Ξάνθη: Θρήνος για την 15χρονη και τον 53χρονο που «έσβησαν» στο τροχαίο δυστύχημα – «Ξεκληρίστηκαν δύο οικογένειες»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Ξάνθης απο τον θάνατο ενός 53χρονου και της 15χρονης φίλης της κόρης του σε τροχαίο στο Μυρωδάτο της Ξάνθης.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28.07.2024) στο ύψος της διασταύρωσης Μυρωδάτου στην Ξάνθη.

Ο άτυχος 53χρονος επέστρεφε από παραλία όπου είχε πάει για μπάνιο, μαζί με τη 48χρονη σύζυγο του, τη 15χρονη κόρη τους και τις συνομήλικες δίδυμες φίλες της. Ήταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 57χρονος.

Απο τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 53χρονος και η μία από τα δίδυμα κορίτσια. Οι άλλες δύο ανήλικες μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ η 48χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Την 15χρονη θα αποχαιρετήσουν σήμερα, Δευτέρα, η οικογένειά της, φίλοι και συγγενείς στο Τέμενος του Πλάτανου στην Ξάνθη αμέσως μετά την απογευματινή προσευχή, όπου και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της, όπως ορίζει η μουσουλμανική θρησκεία. Ενώ αντίστοιχα η κηδεία του 53χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ίδιο σημείο με τον ίδιο τρόπο.

Φίλος και των δύο οικογενειών μιλάει στο newsit.gr και τονίζει:

«Και οι δύο οικογένειες έχουν ξεκληριστεί κυριολεκτικά. Έφυγαν δυο άνθρωποι απο τη ζωή, σε έναν δρόμο, σε ένα σημείο πολύ επικίνδυνο. Εκεί έχουν γίνει πολλά. Όπως μάθαμε, δυστυχώς, ο άνθρωπος φαίνεται να παραβίασε το stop στην είσοδο-έξοδο του Μυρωδάτου. Συγκρούστηκε με το φορτηγό. Δίπλα του καθόταν η γυναίκα του και στο πίσω κάθισμα τα τρία κοριτσάκια. Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι».

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Μιλώντας στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις σορούς της 15χρονης και του 53χρονου, δήλωσε, συγκλονίζοντας:

«Είχαν πολλά χτυπήματα και σε όλο τους το σώμα οι άνθρωποι. Το κοριτσάκι είχε κάταγμα βάσεως θόλου στο κρανίο, είχε υπαραχνειδή αιμορραγία, αιμάτωμα παρεγκεφαλίδος και κατέληξε γύρω στις 10 το βράδυ στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Ο οδηγός είχε κατάγματα πλευρών, ρήξεις όλων των εσωτερικών οργάνων και εσωτερική αιμορραγία. Ο οδηγός πέθανε ακαριαία. Ήταν πολύ δυνατό το χτύπημα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις