Δευτέρα, 29 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Δώρα Γκουντούρα – Μανόν Απιτί-Μπρουνέ 13-15: Αποκλεισμός στα προημιτελικά της σπάθης για την Ελληνίδα αθλήτρια με παράπονα

Δώρα Γκουντούρα – Μανόν Απιτί-Μπρουνέ 13-15: Αποκλεισμός στα προημιτελικά της σπάθης για την Ελληνίδα αθλήτρια με παράπονα
Reuters

Η Δώρα Γκουντούρα κοίταξε… στα μάτια την μεγάλη της αντίπαλο, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στα ημιτελικά της σπάθης. Η Μανόν Απιτί-Μπρουνέ πέρασε στην 4άδα ου τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Έντονα διαιτητικά παράπονα από την ελληνική πλευρά, για τις τελευταίες φάσεις του αγώνα.

Η Δώρα Γκουντούρα τα έδωσε όλα για να περάσει στην 4άδα της σπάθης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αλλά η Μανόν Απιτί-Μπρουνέ την άφησε εκτός ζώνης των μεταλλίων.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος, η οποία είναι νούμερο 6 στο ταμπλό, ηττήθηκε 15-13 στο… θρίλερ με τη Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ (Νο 3) για την προημιτελική φάση και έμεινε εκτός συνέχειας στο αγώνισμα.

Η πλευρά της 27χρονης είχε και σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, με τον διαιτητή του ματς να ακυρώνει δύο πόντους (δεν μπορούσε να βγάλει συμπέρασμα από το ριπλέι) με το σκορ στο 14-13 υπέρ της Γαλλίδας.

Μάλιστα, στην μία περίπτωση, ο προπονητής της Γκουντούρα διαμαρτυρήθηκε έντονα, καθώς ο αγώνας θα οδηγούνταν στην απόλυτη ισοπαλία (14-14) και θα κρίνονταν στον 15ο πόντο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις