Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας στη Μύκονο σαν τουρίστες

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας στη Μύκονο σαν τουρίστες
Φωτογραφία αρχείου - NDP

Η Μύκονος παραμένει η πρώτη επιλογή Ελλήνων και ξένων σταρς για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Τρανό παράδειγμα μεταξύ άλλων και ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που αν και πλέον δεν είναι μαζί, επέλεξαν το «νησί των Ανέμων» για τα μπάνια τους στη θάλασσα.

Αρκετά «άβολο» θα έλεγε κάποιος για το ότι ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνουν τουρισμό σαν ξένοι στο ίδιο νησί.

Ο γνωστός επαγγελματίας Στάθης Σχίζας, έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του για να απολαύσει τους φίλους του στη Μύκονο.

Η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την άλλη, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη Μύκονο, φροντίζοντας να ενημερώνει καθημερινά τους followers της για το πως περνά με την παρέα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Το πρώην ζευγάρι αν και έχει αφήσει πίσω όσα συνέβησαν στο παρελθόν, πλέον διατηρούν απλά μία τυπική σχέση.

Ο φακός του Mykonos Live TV «τσάκωσε» τον Παναγιώτη Στάθη να κάνει βόλτα στα Ματόγιαννα, τη στιγμή που η πρώην σύντροφός του χάζευε τις βιτρίνες των καταστημάτων, περπατώντας στα σοκάκια του νησιού.

Ο δημοσιογράφος, Πέτρος Νάζος που βρίσκεται στη Μύκονο μίλησε στο Summer’s Cool για την «συνάντηση» των δύο και αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις