Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κόρη του Νόβακ Τζόκοβικς τον καμάρωσε από τις κερκίδες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κόρη του Νόβακ Τζόκοβικς τον καμάρωσε από τις κερκίδες
Φωτογραφία - Reuters

Με μία σημαία της Σερβίας στα χέρια, η κόρη του Νόβακ Τζόκοβιτς Τάρα, έδωσε το παρόν στο γήπεδο «Philippe-Chatrier», για να θαυμάσει τον πατέρα της να παίζει τένις στους Ολυμπιακούς αγώνες από τις κερκίδες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκτός από ένας εξαιρετικός τενίστας είναι και ένας άψογος πατέρας δύο παιδιών, κάτι που αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά από τον τρόπο που η κόρη του τον κοίταζε να αγωνίζεται.

Η 7χρονη Τάρα δεν θα μπορούσε για κανένα λόγο να λείπει από το πλευρό του πατέρα της στο Παρίσι.

Άφησε τις καλοκαιρινές διακοπές της, τον ακολούθησε μέχρι το Παρίσι και πήρε θέση μπροστά – μπροστά στις κερκίδες.

Με το που ξεκίνησε ο αγώνας του πατέρα της με τον Ναδάλ (τον οποίο κέρδισε 2-0), άρχισε να τον παρακολουθεί γεμάτη θαυμασμό, και να ζητωκραυγάζει κάθε φορά που πετύχαινε κάποιον σημαντικό πόντο.

Φορώντας ένα μαύρο χαριτωμένο φουστάνι και ένα λευκό καπέλο, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται να σηκώνεται στις μύτες των ποδιών της και να κουνάει περήφανα την σερβική σημαία για να εμψυχώσει τον πατέρα της.

Η μεγάλη αγάπη που έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τα δύο του παιδιά, είναι γνωστή.

Ο Σέρβος πρωταθλητής μαζί με την Γελένα Ρίστιτς απέκτησαν το 2014 το πρώτο τους παιδί, Στέφαν. Τρίτα χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή τους και η μονάκριβή τους Τάρα.

Στο παρελθόν ο Τζόκοβιτς είχε δηλώσει για τα παιδιά του:

«Όταν τα κοιτάω, είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι πατέρας δύο αγγέλων, που μάλιστα αγαπούν το τένις. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι προπονητής του γιου μου, αλλά θα είμαι δίπλα του αν θέλει να το κυνηγήσει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις