Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Σκαριόλο για το Ισπανία – Ελλάδα: «Θα είναι μάχη, έχουν ένα από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και πολλούς ρολίστες»

Σκαριόλο για το Ισπανία – Ελλάδα: «Θα είναι μάχη, έχουν ένα από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και πολλούς ρολίστες»

Για τον αγώνα της Ισπανίας με την Εθνική μπάσκετ μίλησε ο τεχνικός των «ρόχας» Σέρτζιο Σκαριόλο, με τον ίδιο να αναφέρει ότι το παιχνίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι μάχη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας.

Λίγες ώρες απομένουν για το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στην Εθνική μπάσκετ και την Ισπανία, για την 2η αγωνιστική στον Α΄όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να δηλώνει πως το παιχνίδι θα χρειαστεί πνευματική ετοιμότητα, αφού θα είναι μια «μάχη».

Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και των Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ντίνο Μήτογλου.

Αναλυτικά, ο Σέρτζιο Σκαριόλο τόνισε:

«Το γκρουπ των παικτών είναι ενωμένο, έτοιμο να δώσει άλλη μία μάχη. Είναι μία στιγμή που απαιτεί πνευματική ετοιμότητα. Οι πιο έμπειροι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα, γιατί το μέλλον είναι… τώρα. Χρειαζόμαστε παίκτες που να μπορούν να αγωνιστούν σε τέτοιες αναμετρήσεις. Είναι αλήθεια πως αυτά τα παιχνίδια σου μαθαίνουν πολλά, οι νέοι κουβαλούν μεγαλύτερα βάρη. Όμως, πρέπει να δώσεις μάχη για το σήμερα.

Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, αλλά και πολλούς αθλητές με σημαντικό ρόλο σε ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ματς. Παίζουν καλά στην άμυνα, σουτάρουν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκεί, όπως και ο Κώστας Παπανικολάου, ένας από τους κορυφαίους φόργουορντ, αλλά και παίκτες όπως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Ντίνος Μήτογλου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις