Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τζένιφερ Άνιστον: Της έριξαν κουβά με μαύρη μπογιά στα γυρίσματα του The Morning Show

Photo by James Devaney/GC Images
Getty Images / Photo by James Devaney/GC Images

Με «πετρέλαιο», που στην πραγματικότητα ήταν μαύρη μπογιά, περιέλουσαν την Τζένιφερ Άνιστον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την επερχόμενη 4η σεζόν του «The Morning Show».

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, με την 55χρονη Τζένιφερ Άνιστον να δείχνει «σοκαρισμένη» όταν ένας διαδηλωτής που διαμαρτυρόταν για την κλιματική αλλαγή έριξε πάνω της έναν κουβά με… πετρέλαιο που ουσιαστικά ήταν μαύρη μπογιά.

Η 55χρονη βραβευμένη με Emmy ηθοποιός έφτασε στα γυρίσματα, φορώντας μια αμάνικη λευκή μπλούζα κι ένα μπεζ παντελόνι. Σύντομα όμως τα ρούχα της άλλαξαν χρώμα καθώς η σκηνή απαιτούσε να την περιλούσουν μία μαύρη μπογιά.

Μετά το περιστατικό και για τις ανάγκες του ρόλου έκανε έναν μορφασμό δυσαρέσκειας καθώς συνέχισε να γυρίζει τη χαοτική σκηνή, ενώ υποδυόταν τη φανταστική τηλεοπτική παρουσιάστρια Alex Levy και έκανε ζωντανή αναμετάδοση από μία φανταστική διαμαρτυρία.

Photo by Gotham/GC ImagesGetty Images / Photo by Gotham/GC Images

Photo by James Devaney/GC ImagesGetty Images / Photo by James Devaney/GC Images

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται να κρατάει ψηλά το τηλέφωνό της, το οποίο με κάποιο τρόπο γλίτωσε οριακά από το πιτσίλισμα, καθώς η μαύρη μπογιά λέρωσε τα ρούχα της, την τσάντα της και κάλυψε τα παπούτσια της.

Photo by James Devaney/GC ImagesGetty Images / Photo by James Devaney/GC Images

Όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα η Άνιστον φάνηκε να αστειεύεται με το καστ και το συνεργείο. Η σειρά είναι γνωστό ότι εμπνέεται από περιστατικά της πραγματικής ζωής.

Πληροφορίες από Dailymail 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις