Τρίτη, 30 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Στέφανος Ντούσκος: Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα του μεταλλίου

Στέφανος Ντούσκος: Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα του μεταλλίου

Μετά την πρόκριση του στα ημιτελικά του μονού σκιφ, ο Στέφανος Ντούσκος μίλησε για τους στόχους του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στέφανος Ντούσκος έβαλε πλώρη για τον τελικό. Πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών ως τρίτος στην σειρά του και στοχεύει ψηλά.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο μίλησε για τους στόχους του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσκου:

Για την πρόκριση στα ημιτελικά: “Έχει αρκετή ζέστη σήμερα, προσπαθούμε για το καλύτερο, οι συνθήκες δεν μας βοηθούν όταν είναι τόσο κάλμα. Σήμερα, έκαναν καλή κούρσα απλά από τα 1000μ μέχρι τα 1500 είχα κυματισμό από τα καταμαράν και έχασα τον ρυθμό. Γι’ αυτό ο Κροάτης από την άλλη διαδρομή πέρασε. Ελπίζω στα ημιτελικά να μην έχω πρόβλημα και να πάνε όλα καλά”.

Για το πώς νιώθει: “Ένιωθα καλά, η κάθε κούρσα είναι διαφορετική, ελπίζω ότι τα ημιτελικά ο οργανισμός μου θα μου δώσει περισσότερα. Θα είναι σαν τον τελικό, να είμαι συγκεντρωμένος και να ανταπεξέλθω σε οποιεσδήποτε συνθήκες”.

Για τον στόχο του μεταλλίου: “Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα του μεταλλίου, ένα μετάλλιο είναι ένα μετάλλιο. Πάμε βήμα βήμα, όλα στον αθλητισμό είναι απρόβλεπτα. Ελπίζω το σώμα μου να ανταποκριθεί. Να περάσω στην επόμενη φάση και στον τελικό όλα μπορούν να συμβούν”.

Για το πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του: “Στον ημιτελικό θα είναι σκληρή κούρσα, ελπίζω να ανταποκριθώ καλά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις