Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Θάνος Μπίρκος: Λάμβανα μηνύματα από εφήβους που δεχόντουσαν bullying

Θάνος Μπίρκος: Λάμβανα μηνύματα από εφήβους που δεχόντουσαν bullying

«Προσπαθούσα να τους απαντήσω, να τους δώσω κάποια θετική συμβουλή ώστε να μιλήσουν σε κάποιον», λέει ο Θάνος Μπίρκος.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Θάνος Μπίρκος. Ο ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που πήρε λόγω Σασμού.  

Πώς επηρέασε τη ζωή σου η δημοσιότητα που κέρδισες μέσα από τον «Σασμό»;

Με επηρέασε στο ότι αργώ στα ραντεβού μου. Επειδή όταν μου μιλάνε στον δρόμο πάντα χαιρετάω εκεί που ήθελα μισή ώρα να κάνω μια διαδρομή, τώρα θέλω 45 λεπτά γιατί όλο και κάποιον θα βρω και θα ανοίξω την κουβέντα (γέλια). Στα σοβαρά τώρα, σαφώς άλλαξε τη ζωή μου όλη αυτή η δημοσιότητα, γιατί μου προτείνονται περισσότερα πράγματα και μέσα από την πλατφόρμα του «Σασμού» που ήταν από τις πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, είχα τη δυνατότητα να με δουν και άνθρωποι του χώρου που δεν με είχαν δει. Έτσι πλέον, έχω λίγες παραπάνω προτάσεις από ό,τι είχα πριν.

Θυμάσαι κάποιο περιστατικό με θαυμαστές που σε συγκίνησε;

Με είχε αναγνωρίσει ένας άνθρωπος χωρίς όραση μόνο από τη φωνή μου. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό και θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια. Και την πρώτη σεζόν στα επεισόδια που δεχόμουν bullying από τον συγκρατούμενο μου που υποδύονταν εξαιρετικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, λάμβανα μηνύματα από εφήβους που δεχόντουσαν το ίδιο. Προσπαθούσα να τους απαντήσω, να τους δώσω κάποια θετική συμβουλή ώστε να μιλήσουν σε κάποιον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις