Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αιγύπτια αθλήτρια της ξιφασκίας έφτασε μέχρι τους 16 αν και είναι 7 μηνών έγκυος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αιγύπτια αθλήτρια της ξιφασκίας έφτασε μέχρι τους 16 αν και είναι 7 μηνών έγκυος

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Νάντα Χαφέζ κατάφερε να φτάσει μέχρι τους “16” της ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρότι είναι 7 μηνών έγκυος!

Η 26χρονη Νάντα Χαφέζ, πρωταθλήτρια Αφρικής στην ξιφασκία, αγωνίστηκε για τρίτη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνο που η τελευταία συμμετοχής τους 

Μόνο που η τρίτη συμμετοχή της  θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της, καθώς μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο, αλλά κατάφερε να φτάσει έως τους 16 της σπάθης γυναικών αν και διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

https://www.youtube.com/watch?v=0KiT4mK0IEI

 

Η Νάντα Χαφέζ, μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκάλυψε το μυστικό της με ανάρτηση στο instagram.

«Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτες στο αγωνιστικό χώρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η αντίπαλος μου και το μωρό μου που δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο!», έγραψε η Νάντα και συνέχισε

«Το μωρό μου και εγώ είχαμε να αντιμετωπίσιουμε μεγάλες προκλήσεις, τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές.

Το… rollercoaster της εγκυμοσύνης είναι σκληρό από μόνο του, αλλά το να πρέπει να παλέψω για να κρατήσω την ισορροπία της ζωής και αθλητισμού ήταν κάτι λιγότερο από επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο.

Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι η υπερηφάνεια γεμίζει το είναι μου για την εξασφάλιση της θέσης μου στη φάση των 16!

Είμαι τυχερή που μοιράστηκα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω ως εδώ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nada Hafez (@nada_hafez)

Οι συγκεκριμένοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν διαφορετικοί- Τρεις φορές *Ολυμπιονίκης* αλλά αυτή τη φορά κουβαλώντας έναν μικρό Ολυμπιονίκη!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις