Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Σταμάτης Γονίδης για το ατύχημα στο μπάνιο: Έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δύο

Σταμάτης Γονίδης για το ατύχημα στο μπάνιο: Έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δύο
ΦΩΤΟ NDP

Ένα ατύχημα στο μπάνιο του σπιτιού του είχε πριν από λίγες ημέρες ο Σταμάτης Γονίδης. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool» για το ατύχημα που είχε στο μπάνιο, ο Σταμάτης Γονίδης λέει αρχικά:

«Η περιπέτεια ξεκίνησε πριν 20 – 25 μέρες. Είχα έρθει στο νησί μόνος μου, έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα, έκανα μια ένεση και μετά από εξετάσεις διαπίστωσα ότι ήταν από το λαβύρινθο. Όλα καλά. Έφαγα μια εβδομάδα με δέκα μέρες στην Αθήνα όπου ήθελα να τακτοποιήσω κάποιες υποθέσεις με κάποια συμβόλαια».

«Κάποια στιγμή μπήκα στο μπάνιο και όταν βγήκα βρέθηκα με το κεφάλι στο νιπτήρα ξαφνικά, γλίστρησα και μάτωσα το κεφάλι μου στη δεξιά πλευρά. Ευτυχώς παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα, δεν ήταν τίποτα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου κάνανε μια ένεση κοκτέιλ και πήγα και τραγούδησα κανονικά. Όλα καλά».

Μπορεί το χτύπημα στο κεφάλι να μην ήταν σοβαρό, αλλά όταν γύρισε στο αγαπημένο του νησί από την Αθήνα τον πόνεσε πάρα πολύ η μέση του με αποτέλεσμα να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

 

«Μετά γύρισα στο νησί, γιατί ήθελα να δω και τη μικρή μου κόρη», συνεχίζει ο Σταμάτης Γονίδης, περιγράφοντας:

«Όταν έφτασα εδώ, πήγα να την ξυπνήσω. Πόναγε λίγο η μέση μου. Πήγα να την πιάσω από την κούνια και να τη σηκώσω, είναι 16 κιλά η μικρή, έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο. Έκανα τρεις συνεχόμενες μέρες ενέσεις κοκτέιλ. Δε με έπιασαν και τώρα παίρνω ειδική αγωγή με κορτιζόνες. Όταν είμαι όρθιος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες. Δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ. Δεν μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις