Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Προπονητής Αυστραλίας για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα παίξουμε κόντρα στον καλύτερο αθλητή του κόσμου»

Προπονητής Αυστραλίας για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα παίξουμε κόντρα στον καλύτερο αθλητή του κόσμου»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Αυστραλία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (02/08/24, 14:30, LIVE από το Newsit.gr) την Ελλάδα σε έναν “τελικό” πρόκρισης στα νοκ άουτ του μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο προπονητής της αντιπάλου της “γαλανόλευκης”, Μπράιαν Γκούρτζιαν αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν τη “μονομαχία” των δύο ομάδων.

Ο Γκούρτζιαν μίλησε για το ματς της Αυστραλίας με την Ελλάδα και τόνισε ότι η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη διαθέτει τον κορυφαίο αθλητή του πλανήτη, στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Αυστραλίας

«Σε αυτό το παιχνίδι, θα παίξουμε με τον καλύτερο αθλητή του κόσμου (σ.σ. τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) και έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει αντίστοιχο παίκτη κοντά στη ρακέτα.

Το θετικό σε αυτό το τουρνουά είναι ότι μεσολαβούν δύο ημέρες από το ένα παιχνίδι στο επόμενο. Ωστόσο, φεύγοντας από τα αποδυτήρια βεβαιώθηκα ότι οι παίκτες κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για ένα μόνο ματς, αλλά για ένα τουρνουά. Και το μέλλον μας στο Παρίσι (σ.σ. εκεί θα γίνει η νοκ-άουτ φάση) εξαρτάται από το επερχόμενο ματς με την Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις