Τετάρτη, 31 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ελένη Φουρέιρα: Σπάνια φωτογραφία με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους

Ελένη Φουρέιρα: Σπάνια φωτογραφία με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ζουν την απόλυτη ευτυχία τους τελευταίους μήνες, απ’ όταν δηλαδή απέκτησαν τον γιο τους, Ερμή.

Ο μικρός, που ήρθε στη ζωή της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή πριν από σχεδόν έναν χρόνο, έχει ξετρελάνει τους γονείς του. Πρόσφατα, ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Ερμής.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αν και όχι τόσο συχνά, ανεβάζει κάποιες φορές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα με τον γιο της.

Με εξαίρεση τη βάφτιση του μικρού Ερμή, είναι σπάνιες όμως οι… οικογενειακές φωτογραφίες.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια εξαίρεση σε αυτό, όμως και το απόγευμα της Τρίτης (30.07.2024) ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και μια από μια… οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία.

Στη φωτογραφία (σ.σ. η τρίτη από τις εννέα συνολικά) ο Αλμπέρτο Μποτία και η τραγουδίστρια είναι καθισμένοι στην άμμο και ο γιος τους… επιθεωρεί τα όσα «χτίζονται».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Πάντως, η Ελένη Φουρέιρα δεν αποκαλύπτει σε ποια παραλία είναι τραβηγμένη η φωτογραφία, μόνο ότι πρόκειται για αναμνήσεις από τον Ιούνιο!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις