Τετάρτη, 31 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Δυστύχημα στην Κυπαρισσία:  Σήμερα η κηδεία του πατέρα και της 12χρονης κόρης του στα Καλύβια

Δυστύχημα στην Κυπαρισσία:  Σήμερα η κηδεία του πατέρα και της 12χρονης κόρης του στα Καλύβια

Κανένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (26.07.2024) στην Κυπαρισσία. Νταλίκα παρέσυρε τρία αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 4 άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά.

Τη στιγμή που ο 19χρονος σοβαρά τραυματίας του δυστυχήματος, δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, φίλοι και συγγενείς θα κηδέψουν τον 44χρονο πατέρα του και την 12χρονη αδελφή του που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Η κηδεία τους θα γίνει σήμερα το απόγευμα (31.07.2024) στις 18:00, στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Καλύβια της Ήλιδας.

Συγγενείς των ανθρώπων που έγιναν θυσία στην άσφαλτο νομίζουν πως όλο αυτό που ζουν είναι ένας εφιάλτης, ένα όνειρο που όταν ξυπνήσουν θα έχει απλά τελειώσει.

Τα θύματα της τραγωδίας

Το δυστύχημα έγινε όταν νταλίκα έχασε τον έλεγχο, «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα.

Στο πρώτο αυτοκίνητο βρισκόταν η οικογένεια του 19χρονου. Αυτός μαζί με την αδελφή του, τον πατέρα του και την γιαγιά του, γυρνούσαν από το στρατόπεδο της Καλαμάτας που είχαν πάει για να τον καμαρώσουν στην ορκωμοσία του.

Ο πατέρας και η κόρη δεν τα κατάφεραν. Ο 19χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του στρατιωτικού νοσοκομείου «401» στην Αθήνα ενώ η 66χρονη γιαγιά του νοσηλεύεται ακόμη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Από το δεύτερο αυτοκίνητο έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ένα κοριτσάκι 12 μηνών και ένας 38χρονος άνδρας.

Πέρα από τον 19χρονο και την 66χρονη γιαγιά του, τραυματισμένοι παραμένουν μία 38χρονη με ένα 6χρονο ανήλικο που μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Φρουρούμενος και νοσηλευόμενος παραμένει και ο οδηγός της νταλίκας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις