Τετάρτη, 31 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ίντερ Εσκάλδες – ΑΕΚ: Επίσημα με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote TV ο αγώνας ρεβάνς του Conference League

Ίντερ Εσκάλδες – ΑΕΚ: Επίσημα με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote TV ο αγώνας ρεβάνς του Conference League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο αγώνας ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Εσκάλδες για τα προκριματικά του Conference League, βρήκε τελικά τηλεοπτική στέγη, με την Cosmote TV να ανακοινώνει ότι θα δείξει ζωντανά το ματς μέσω του Cosmote Sport 2HD.

Η τηλεοπτική κάλυψη του Ίντερ Εσκάλδες – ΑΕΚ παρέμενε στον… αέρα μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του, αλλά η Cosmote TV έλαβε τα δικαιώματα της αναμέτρησης του Conference League και θα τον μεταδώσει κανονικά, όπως και το ματς Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός για τα προκριματικά του Europa League.

Η ανακοίνωση της Cosmote TV

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον 3ο προκριματικό γύρο των UEFA Conference League και UEFA Europa League «σφραγίζονται» αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν τις κρίσιμες ρεβάνς των 2 ελληνικών ομάδων κόντρα σε Ίντερ Εσκάλδες και Μπότεφ Πλόβντιβ, αντίστοιχα, ενώ θα μεταφέρουν και όλες τις εξελίξεις από τους αγώνες μέσα από pre και postgame εκπομπές.

Την αρχή θα κάνει η ΑΕΚ, η οποία καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη της με 4-3 από τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες στην «OPAP Arena». Η ρεβάνς διεξαχθεί την Πέμπτη 1/8 στις 19.30 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD. Σε περίπτωση πρόκρισης, η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νόα- Σλιέμα Γουόντερερς στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία, με στόχο να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Ο αγώνας θα κάνει σέντρα την Πέμπτη 1/8 στις 21.00, στο COSMOTE SPORT 1HD. Οι «Πράσινοι» σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ-Βοϊβοντίνα, ενώ αν αποκλειστούν θα βρεθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League με τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι Μόσταρ-Μπράβο.

Οι δύο αγώνες θα πλαισιωθούν από pre και postgame εκπομπές, οι οποίες θα μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις και το πλήρες ρεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια. Στην παρουσίαση των εκπομπών για τον αγώνα της ΑΕΚ θα βρίσκονται οι Αντρέα Παλομπαρίνι και Τόλης Χριστοφοράκης, ενώ τις εκπομπές για το παιχνίδι του Παναθηναικού θα παρουσιάσουν οι Λάμπρος Μπαλάφας και Βασίλης Σαμπράκος.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

UEFA Conference League (2ος Προκριματικός Γύρος, 2η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Ίντερ Εσκάλδες-ΑΕΚ» (Πέμπτη 1/8, 19.00, COSMOTE SPORT 2HD)

Ίντερ Εσκάλδες-ΑΕΚ (Πέμπτη 1/8, 19.30, COSMOTE SPORT 2HD)

Εκπομπή «Postgame Ίντερ Εσκάλδες-ΑΕΚ» (Πέμπτη 1/8, 21.35, COSMOTE SPORT 2HD)

UEFA Europa League (2ος Προκριματικός Γύρος, 2η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Μπότεφ Πλόβντιβ-Παναθηναϊκός» (Πέμπτη 1/8, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD)

Μπότεφ Πλόβντιβ-Παναθηναϊκός (Πέμπτη 1/8, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD)

Εκπομπή «Postgame Μπότεφ Πλόβντιβ-Παναθηναϊκός» (Πέμπτη 1/8, 23.05, COSMOTE SPORT 1HD)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις