Πέμπτη, 1 Αυγ.
32oC Αθήνα

Μπότεφ – Παναθηναϊκός: Τελειώνει την πρόκριση στην Βουλγαρία το «τριφύλλι»

Μπότεφ – Παναθηναϊκός: Τελειώνει την πρόκριση στην Βουλγαρία το «τριφύλλι»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπότεφ στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας (21:00, Cosmote Sports 1, LIVE από το Newsit.gr), με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, να θέλει να τελειώσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο στο Europa League.

Στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, το «τριφύλλι» κέρδισε 2-1, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αρκετά εύθραυστο, κάτι που σημαίνει πως η αποψινή ρεβάνς έχει τεράστιους κινδύνους. Ο τεχνικός του συλλόγου  Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα λόγω γαστρεντερίτιδας.

Παράλληλα ο Ίνγκι Ίνγκασον ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα πράσινα, με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό να αγωνίζεται δίπλα στον Τιν Γεντβάι. Μάλιστα στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τετέ, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ένα εκ των Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις