Πέμπτη, 1 Αυγ.
34oC Αθήνα

Σοφία Αρβανίτη: Μια σύντομη επίσκεψη στη θάλασσα σε λυτρώνει, προσωπικά μου δίνει και την αίσθηση ελευθερίας

Σοφία Αρβανίτη: Μια σύντομη επίσκεψη στη θάλασσα σε λυτρώνει, προσωπικά μου δίνει και την αίσθηση ελευθερίας
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

«Λατρεύω να είμαι στην αγκαλιά της θάλασσας», λέει η Σοφία Αρβανίτη.

Η Σοφία Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια. Η τραγουδίστρια μίλησε για την καθημερινότητά της, αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Πώς σου αρέσει να περνάς την ημέρα σου;

Κάνω πολλά πράγματα: Ποτίζω και κλαδεύω τα λουλούδια μου, τους μιλάω. Ασχολούμαι με τα ζώα μου, σκυλάκια και γατάκια, με τα οποία έχουμε μια σχέση αγάπης και αγκαλιάς. Ακούω μουσική σε ένα στούντιο που έχω φτιάξει σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο σπίτι μου. Εχω επαφές με φίλους και συγγενείς που λατρευόμαστε.

Πηγαίνω στη θάλασσα καθημερινά. Λατρεύω να είμαι στην αγκαλιά της θάλασσας, είναι πολύ ανακουφιστικό από τις όποιες βαριές σκέψεις μπορεί να έχουμε όλοι μας σε πρακτικά ζητήματα. Μια σύντομη επίσκεψη στη θάλασσα σε λυτρώνει, προσωπικά μου δίνει και την αίσθηση ελευθερίας, που πάντοτε αποζητώ για να την κάνω δώρο στον εαυτό μου.

Πού μπορεί κάποιος να σε απολαύσει live αυτήν την εποχή;

Κάνω κάποια lives με τους Φίλους για Πάντα και συναυλίες με την Μπέσσυ Αργυράκη, αυτή την απίστευτη φωνάρα, που είναι πηγή ζωής και τόσο ερωτικό πλάσμα. Αρχίσαμε αρχές καλοκαιριού και προχωράμε δυνατά. Κάνουμε τρομερό ντουέτο πάνω στη σκηνή. Ο κόσμος αγαπάει τα 90s, του θυμίζουν ανέμελα πράγματα, τα χορεύουν μικροί και μεγάλοι.

Πρόσφατα σε μια συναυλία μας στη Σαρωνίδα έδωσα το μικρόφωνο σε ένα κοριτσάκι 12 ετών, η οποία λέγεται Αμαρυλλίς, και τραγούδησε με πολύ ωραία φωνή τους αγγλικούς στίχους του «Πεθαίνω στην ερημιά». Ηταν πολύ συγκινητικό. Και λέω, τι άλλο να ζητήσω πια, πέρα από το να έχω την υγεία μου και εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις