Δευτέρα, 5 Αυγ.
32oC Αθήνα
Riviera Olympia & Aqua Park: Ονειρικές διακοπές στην Κυλλήνη

Riviera Olympia & Aqua Park: Ονειρικές διακοπές στην Κυλλήνη

Riviera Olympia & Aqua Park: Ονειρικές διακοπές στην Κυλλήνη

Στη μαγευτική παραλία της Κυλλήνης θα βρείτε το απόλυτο ελληνικό, καλοκαιρινό Resort για κάθε ηλικία. Με τέσσερα μοναδικά ξενοδοχεία, πολυτελείς βίλες στη θάλασσα, εστιατόρια & μπαρ με επιλογές διατροφής, ατελείωτες πισίνες, το τεράστιο Aqua Park 20.000 τ.μ., πάρκο σπορ & δραστηριοτήτων έκτασης 40.000 τ.μ., δάση και παραλίες, στο Riviera Olympia & Aqua Park σίγουρα δεν θα σας λείψει τίποτα!

LA RIVIERA

Απολαύστε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στα πολυτελή δωμάτια, τις σουίτες και τα μπανγκαλόου του La Riviera. Η κομψή διακόσμηση, η ζεστή ατμόσφαιρα και η απέραντη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, θα κάνουν τη διαμονή σας κάτι παραπάνω από αξέχαστη.

OLYMPIA OASIS & AQUA PARK

To απόλυτο οικογενειακό καλοκαίρι στις μεγάλες παραλίες της Κυλλήνης! Πάνω σε μια παραμυθένια αμμουδιά μήκους 2 χλμ, το Olympia Oasis & Aqua Park αποτελεί μια μαγική σκηνή, γεμάτη θάλασσα, άμμο και ανοιχτούς ορίζοντες. Ατέλειωτες πισίνες, βεράντες θαλασσινές και εστιατόρια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

ILIA PALMS

Το Ilia Palms, με την πρωτότυπη διακόσμησή του από καθρέφτες, χρώματα και γεωμετρικά σχήματα, σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο δάσος και έχει άμεση πρόσβαση στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Riviera Olympia, την παραλία, τις πισίνες και το Aqua Park.

Η ατέλειωτη, ονειρεμένη παραλία

Η εξωτική παραλία της Κυλλήνης με την απέραντη αμμουδιά και τα κρυστάλλινα νερά, δεν θεωρείται άδικα από τις πιο όμορφες της Πελοποννήσου. Το ειδυλλιακό τοπίο και η μαγευτική θάλασσα προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για όλη την οικογένεια. Απολαύστε βουτιές στη θάλασσα μέχρι ο ήλιος να πέσει, κολύμπι στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, περπάτημα στην ακροθαλασσιά με τη χρυσή άμμο και θέα έως εκεί που φτάνει το μάτι.

Πισίνες & Aqua Park

Στις ατέλειωτες πισίνες έκτασης 4.000 τ.μ. για μικρούς και μεγάλους, θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Απίθανες βουτιές και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σας περιμένουν στο φαντασμαγορικό Olympia Aqua Park 20.000 τ.μ. – το μεγαλύτερο aqua park σε resort στην Ελλάδα!

Γαστρονομία

Με 24 εστιατόρια και μπαρ, θα απολαύσετε μεσημέρια γεμάτα Ελλάδα, θαλασσινούς μεζέδες ala ceviche, Wagyu και tartar. Οι βραδινοί περίπατοι θα σας οδηγήσουν στα εστιατόρια με το καταπληκτικό φαγητό: Εξαιρετικό ασιατικό ή περουβιανό στο L’ Orient, fine dining στο Cap Voyage, Bella Italia και Magna Grecia στην Πλατεία του Oasis. Τα δροσιστικά cocktails και ποτά θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αποτελώντας το τέλειο κλείσιμο της βραδιάς.

Sport Campus & Δραστηριότητες

Στο Riviera Olympia & Aqua Park θα βρείτε αμέτρητες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, σε μια έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων καταπράσινου δάσους με πεύκα και κατά μήκος μιας αμμουδιάς μήκους 2 χλμ.. Θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, τένις, ιππασία, τοξοβολία, paintball, paramotor, και πολλά ακόμα, θα σας χαρίσουν αναμνήσεις που θα θυμάστε για πάντα!

Fitness & Spa

4.500 τ.μ. αφιερωμένα στην απόλαυση και την ευεξία. Εμπνευσμένο από την Αρχαία Ολυμπία, το Elixir Spa διαθέτει εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, υδρομασάζ, Open-air Gazebo massage και σύγχρονες θεραπείες, βασισμένες στη σοφία των αρχαίων Ελλήνων.

Τα παιδιά δωρεάν

Εδώ, η διασκέδαση δε σταματάει ποτέ! Το Aqua Park, οι νεροτσουλήθρες, η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά, το Sports Campus, τα Θαλάσσια σπορ και αμέτρητες άλλες δραστηριότητες, θα κάνουν τις διακοπές των παιδιών παραδεισένιες. Και μην ξεχνάτε, η διαμονή, η διατροφή και οι δραστηριότητες των παιδιών στην Grecoland είναι πάντα δωρεάν!