Πέμπτη, 1 Αυγ.
32oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Ετοιμάζει νέα εμφάνιση έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Κέιτ Μίντλετον: Ετοιμάζει νέα εμφάνιση έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πώς επεξεργάζεται τη νέα δημόσια εμφάνισή της, καθώς θέλει να ταξιδέψει στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει δύο σημαντικές εμφανίσεις από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο στην αρχή της χρονιάς, καθώς παραβρέθηκε στο «Trooping the Colour» τον Ιούνιο και στον τελικό Ανδρών του Wimbledon ένα μήνα αργότερα και τώρα ήρθε η σειρά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει ορίσει κάποια ημερομηνία για το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της, καθώς η Κέιτ αποκάλυψε τον Ιούνιο ότι ενώ συνεχίζει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και έχει καλές και κακές μέρες. 

Θέλει όμως να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την περίοδο που νιώθει καλά και προσπαθεί να παρακολουθήσει όσες περισσότερες εκδηλώσεις γίνεται τους επόμενους μήνες, εφόσον αισθάνεται καλά.

Ένα τέτοιο γεγονός είναι και η πιθανή παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς μια πηγή κοντά στην πριγκίπισσα αποκαλύπτει ότι η ίδια επιθυμεί να παρακολουθήσει κάποια από τα αθλήματα.

«Η πριγκίπισσα θα ήθελε πολύ να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπαν σύμφωνα με την Daily Express. «Έχει τόσο όμορφες αναμνήσεις από το Λονδίνο το 2012 και θέλει να πάει και σε άλλους Αγώνες».

Οι νιόπνατροι είχαν βρεθεί τότε στις εξέδρες των Ολυμπιακών Αγώνων για να παρακολουθήσει τένις, χόκεϊ, κολύμβηση, στίβο, ενόργανη γυμναστική και ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, η πηγή τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση, καθώς η παρουσία της Κέιτ εξαρτάται από την υγεία της και από το αν οι γιατροί της δώσουν το πράσινο φως.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναμένεται να ταξιδέψει στη Γαλλία για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη εβδομάδα, και καθώς τα παιδιά του απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είναι πιθανό τα δύο μεγαλύτερα, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ να τον συνοδεύσουν.

Σύμφωνα με την Daily Express, ο διάδοχος του θρόνου θα παρακολουθήσει τους αγώνες αναρρίχησης, που ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Το άθλημα είναι μια σχετικά νέα προσθήκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στο Τόκιο του 2020.

Στο Παρίσι βρίσκεται ήδη η πριγκίπισσα Άννα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις