Πέμπτη, 1 Αυγ.
32oC Αθήνα

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της – «Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της – «Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη»
Φωτογραφία: NDP Photos

Καλό μήνα με ένα χαρμόσυνο νέο ευχήθηκε σήμερα (01.08.2024)  η Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς αποκάλυψε πως είναι ξανά έγκυος.

Η γλυκιά ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή.

Το χαρμόσυνο γεγονός το αποκάλυψε η ίδια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα από τις καλοκαιρινές διακοπές της. Στην πρώτη, η Ευαγγελία Συριοπούλου ποζάρει με τον γιο της, ο οποίος είναι περίπου 3 ετών.

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by evagelia_siriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official)

«Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή. Υπήρχε και ένας τρόμος αλλά όλα αυτά ήταν μια ωραία στιγμή. Όταν μου ήρθαν οι πόνοι αγοράζαμε παπλώματα.

Του είπα του άντρα μου ότι έχω κάτι πονάκια και μου λέει “Γεννάμε;”. Λέω “δεν νομίζω”. Συνέχιζα στο μαγαζί με τα πονάκια, πήρα και τα παπλώματα. Και μετά του λέω “πάμε να φάμε;”. Στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει με τον γιατρό και τη μαία μου και με είχαν καθησυχάσει. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά. Υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή, υπήρχε αυτή η αϋπνία. Ήταν και η φάση με τον κορονοϊό και φοβόμουν» είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις