Πέμπτη, 1 Αυγ.
30oC Αθήνα

Τίνα Αλεξανδρή: Συντετριμμένος ο θείος της Τέρενς Κουίκ με το θάνατό της – «Έσβησε τον υπολογιστή κι έφυγε για τον Παράδεισο»

Τίνα Αλεξανδρή: Συντετριμμένος ο θείος της Τέρενς Κουίκ με το θάνατό της – «Έσβησε τον υπολογιστή κι έφυγε για τον Παράδεισο»
Φωτογραφία: NDP Photos

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών, με τον θείο της Τέρενς Κουίκ να δηλώνει συντετριμμένος από τον χαμό της.

Η δημοσιογράφος του Mega, Τίνα Αλεξανδρή άφησε την τελευταία της πνοή χθες Πέμπτη (31.07.2024) έπειτα από δύσκολη μάχη που έδινε με την υγεία της, και που σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ «το πάλεψε γενναία».

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είναι όλοι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως η νεαρή δημοσιογράφος του πέθανε τόσο ξαφνικά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Τέρενς Κουίκ ήταν ο θείος της άτυχης δημοσιογράφου. Με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε την ανιψιά του, την οποία υπεραγαπούσε.

«Λάτρεψε τη δημοσιογραφία με πρώτο βήμα στο Δελτίο του BLUESKY. Μετά εντάχθηκε στις ειδήσεις του MEGA. Περήφανος θείος της, την έβλεπα με καμάρι να διακρίνεται. Όμως η Τίνα βρέθηκε τους τελευταίους πολλούς μήνες αντιμέτωπη με το καρκίνο. Το πάλεψε γενναία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terens Quick (@tsnquick)

Είχε τεράστια αποθέματα δύναμης η πάντα χαμογελαστή ανιψιά μου ακόμα και στα δύσκολα. Χθες, λίγο μετά τα 30 της χρόνια, έκλεισε το στυλό της, έσβησε τον Υπολογιστή της κι έφυγε για τον Παράδεισο. Νιώθω συντριβή», έγραψε ο Τέρενς Κουίκ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Media Τελευταίες ειδήσεις