Πέμπτη, 1 Αυγ.
28oC Αθήνα

Γιώργος Πιλίδης σχολίασε το σάλο στην πυγμαχία: «Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ανθρωπότητα»

Γιώργος Πιλίδης σχολίασε το σάλο στην πυγμαχία: «Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ανθρωπότητα»
ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου

Ο Γιώργος Πιλίδης σχολίασε όσα γίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και στάθηκε στο σάλο που έχει επικρατήσει στην πυγμαχία, με τη συμμετοχή αθλητριών που κατηγορούνται ότι είναι άντρες.

Ως αθλητής και ο ίδιος, ο Γιώργος Πιλίδης αποφάσισε να γράψει την άποψή του στο instagram, με μία σειρά από αναρτήσεις, που αφορούσαν τόσο τον αγώνα της Καρίνι με την Κελίφ, όσο και την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ο Έλληνας παλαιστής ανέβασε ομοφοβικές φωτογραφίες σε stories στο instagram, αλλά και μία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να δείχνει το σταυρό του, ενώ έγραψε σχετικά τα εξής: «Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ανθρωπότητα… επειδή ένας άνδρας θέλει να αυτοπροσδιοριστεί γυναίκα, του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών. Για ποια ίσα δικαιώματα μας μιλάτε εσείς εκεί στα κανάλια; Τι έχετε να πείτε για αυτό;».

Και πρόσθεσε: «Για πόσο καιρό ακόμα εμείς οι φυσιολογικοί θα καθόμαστε να ανεχόμαστε αυτή την αηδία; Όσο για το ολυμπιακό ιδεώδες; Απλά δεν υπάρχει φέτος. Ένα καρναβάλι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Ο Γιώργος Πιλίδης έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survivor.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις