Παρασκευή, 2 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Τομ Κρουζ σχεδιάζει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στην τελετή λήξης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Τομ Κρουζ σχεδιάζει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στην τελετή λήξης
Reuters

Ο Τομ Κρουζ θα συμμετέχει στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπου και θα εκτελέσει ένα ακροβατικό με αλεξίπτωτο όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Σύμφωνα με το TMZ, στο μεγάλο φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων ο Χολιγουντιανός αστέρας Τομ Κρουζ θα πραγματοποιήσει με εντυπωσιακό τρόπο την παράδοση των Ολυμπιακών του 2028 στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες.

Το TMZ αναφέρει ότι ο 62χρονος ηθοποιός θα αιωρείται από την κορυφή του Stade de France για να προσγειωθεί στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου. Εν τω μεταξύ, η επίσημη Ολυμπιακή σημαία θα τον συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια.

Η μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων θα κοπεί στη συνέχεια σε ένα δίλεπτο, βιντεοσκοπημένο κλιπ που θα δείχνει τον Κρουζ να ταξιδεύει στον επόμενο σταθμό του με αεροπλάνο, καθώς θα μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, θα πηδήξει από το αεροπλάνο και θα προσγειωθεί στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Το δημοσίευμα μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες του σταρ να εξασκείται στο υποτιθέμενο κόλπο στις 16 Μαρτίου 2024.

Ο Κρουζ είχε αφήσει το στίγμα του στο παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, καθώς κινηματογραφήθηκε να μεταφέρει την ολυμπιακή δάδα κατά τη διάρκεια της σκυταλοδρομίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις