Παρασκευή, 2 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων

Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων

Το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έφεραν οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού. Το ελληνικό πλήρωμα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με την ελληνική κωπηλασία να χαρίζει ακόμα ένα μετάλλιο στη χώρα μας. 

Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, χαρίζοντας το 125ο συνολικά μετάλλιο στην Ελλάδα στους σύγχρονους Αγώνες και το έκτο στην ιστορία της χώρας στην κωπηλασία.

Το ελληνικό πλήρωμα βρισκόταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα εκτός μεταλλίων, ωστόσο με ένα τρομερό φινάλε άφησε πίσω τη Νέα Ζηλανδία και ανέβηκε στο βάθρο.

Τα κορίτσια τα έδωσαν όλα και με χρόνο 6:49.28 τερμάτισαν στην τρίτη θέση. Η υπόθεση του χρυσού μεταλλίου είχε κλείσει από την αρχή και οι Βρετανίδες, Έμιλι Κρεγκ και Ίμογκεν Κλαρκ, ήταν πρώτες με 6:47.06. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρουμάνες με 6:48.78.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις