Παρασκευή, 2 Αυγ.
32oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: «Γυρίσαμε στην ελίτ του παγκοσμίου μπάσκετ»

Βασίλης Σπανούλης: «Γυρίσαμε στην ελίτ του παγκοσμίου μπάσκετ»

Μετά τη σπουδαία νίκη της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αυστραλία, ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι η «επίσημη αγαπημένη» επέστρεψε στην ελίτ του παγκοσμίου μπάσκετ.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Εθνικής μπάσκετ επί της Αυστραλίας που τη φέρνει μία ανάσα από τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο προπονητής της γαλανόλευκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα επέστρεψε στις ελίτ του παγκοσμίου μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μπορούμε να χαμογελάσουμε δυνατά. Γυρίσαμε στην ελίτ του παγκοσμίου μπάσκετ. Παίξαμε με Ισπανία, Αυστραλία και Καναδά. Η ομάδα έχει κάνει τρομερή υπέρβαση. Ευχαριστούμε όσους μας δείχνουν την αγάπη τους και όσους δεν μας πιστεύουν. Αυτή η γενιά μπορεί να πετύχει. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε Έλληνες, παίζουμε για το εθνόσημο, Έλληνες στα καλά, Έλληνες και στα άσχημα. Δεν τα παρατάμε, στα δύσκολα εμφανιζόμαστε.

Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν έχουμε τα ίδια κριτήρια από τους διαιτητές. Είναι ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν. Πρέπει να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια για όλες τις ομάδες. Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση. Κάπου κουραστήκαμε, κάπου μας έπαιξαν και με παραπάνω επαφή από ότι επιτρέπεται. Τα παιδιά έκαναν τρομερό πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας, για τα παιδιά και που είμαι εδώ για την Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις