Τρίτη, 6 Αυγ.
33oC Αθήνα

Η Σπανός ΑΕ παρουσίασε τη νέα BMW Σειρά 1 στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Η Σπανός ΑΕ παρουσίασε τη νέα BMW Σειρά 1 στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Στην… κινηματογραφική Λίμνη Βουλιαγμένης, σε μία λαμπερή εκδήλωση με πλήθος καλεσμένων, η Σπανός ΑΕ παρουσίασε με κάθε επισημότητα τη νέα BMW Σειρά 1, όπως ακριβώς της αρμόζει.

Τα αποκαλυπτήρια της ολοκαίνουριας BMW Σειρά 1 πραγματοποιήθηκαν στο παραμυθένιο σκηνικό της Λίμνης Βουλιαγμένης από τη Σπανός ΑΕ υπό το βλέμμα 400 και πλέον προσκεκλημένων, τρεις μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμά της στην ελληνική αγορά.

Δημοσιογράφοι, συνεργάτες και φίλοι της Σπανός ΑΕ απόλαυσαν το glamorous event και γνώρισαν από κοντά το premium compact μοντέλο.

Η Marketing Manager της Σπανός ΑΕ., Βίκυ Συμιακάκη, παρουσίασε τη βραδιά και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Σπανός, μαζί με την πρόεδρο και αδερφή του, κ. Μαρία Σπανού, αποκάλυψαν την απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς υπό το φως του φεγγαριού και με φόντο τα όμορφα φωτισμένα βράχια της λίμνης Βουλιαγμένης!

Η νέα BMW Σειρά 1 έκανε την εμφάνισή της στην κορυφαία έκδοση M135 xDrive, η οποία έχει εξελιχθεί από το τμήμα M Performance. Το premium γερμανικό μοντέλο τράβηξε όλα τα βλέμματα και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για τη νέα, πιο δυναμική του εμφάνιση, αλλά και για το ιδιαίτερο Frozen Pure Grey χρώμα του αμαξώματος, το οποίο ανήκει στην γκάμα χρωμάτων BMW Individual.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, το κοινό εντυπωσιάστηκε και από το μοντέρνο ψηφιακό εσωτερικό της νέας BMW. Η ανανεωμένη σχεδιαστική λογική ενσωματώνει το χαρακτηριστικό BMW Curved Display, με μία οθόνη πληροφοριών 10,25 ιντσών και μια οθόνη ελέγχου 10,7 ιντσών. Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών σε κάθε επιφάνεια, καθώς και προηγμένων στοιχείων εξοπλισμού, αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την πολυτελή ατμόσφαιρα της καμπίνας, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για τους επιβάτες.

Στο πάρτι που ακολούθησε, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν κάθε λεπτομέρεια της νέας BMW Σειρά 1 και να φωτογραφηθούν μαζί της. Παράλληλα, οι σύμβουλοι πωλήσεων της Σπανός ΑΕ. ήταν εκεί για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων και να λύσουν κάθε απορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός προπαραγγελιών, κάτι που δείχνει ότι η απαστράπτουσα BMW Σειρά 1 έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού πριν καν από το επίσημο λανσάρισμά της στην ελληνική αγορά!

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις