Σάββατο, 3 Αυγ.
28oC Αθήνα

Αυτός είναι ο ήχος της Alfa Romeo 33 Stradale

Αυτός είναι ο ήχος της Alfa Romeo 33 Stradale

Η αριστουργηματική φύση της συλλεκτικής Alfa Romeo 33 Stradale που θα παραχθεί σε μόλις 33 μονάδες δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Αυτό το πανέμορφο δημιούργημα με τη σαγηνευτική σχεδίαση δείχνει για μια ακόμα φορά τις δυνατότητας της θρυλικής ιταλικής μάρκας.

Τώρα ήρθε η ώρα να ακουστεί για πρώτη φορά και ο ήχος του twin-turbo V6 κινητήρα που θα αποδίδει πάνω από 620 HP στη θερμική έκδοση του αυτοκινήτου, δίνοντας ακόμα περισσότερη τροφή για τα όνειρα των petrolhead.

Η Alfa Romeo δημοσιοποιεί για πρώτη φορά τον ήχο της συναρπαστικής 33 Stradale. Ακούστε τον πατώντας εδώ.

Ο ήχος «αιχμαλωτίστηκε» κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του supercar και πλέον βρίσκεται αναρτημένος σε όλα τα social media της μάρκας, με τη μορφή μιας αρμονικής σπορ μελωδίας που είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως Alfa Romeo.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν ένα χρόνο ύστερα από την αποκάλυψη του μοντέλου η ομάδα εξέλιξης έχει εστιάσει στην τελειοποίηση των δυναμικών του χαρακτηριστικών.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, καθότι σκοπός δεν είναι μόνο οι κορυφαίες επιδόσεις στην πίστα αλλά και η ευχρηστία κάτω από όλες τις συνθήκες.

Παράλληλα, το αυτοκίνητο συνεχίζει να εκτίθεται στα μάτια του κοινού λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα αυτοκινητικά event του κόσμου, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη συμμετοχή στο Goodwood Festival of Speed.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις