Σάββατο, 3 Αυγ.
28oC Αθήνα

ΝΔ κατά Παύλου Πολάκη μετά τη νέα «άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους»

ΝΔ κατά Παύλου Πολάκη μετά τη νέα «άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους»
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με νέα ανάρτηση που παραπέμπει σε εκείνη των αρχών του 2023, περί εκκαθαρίσεων δικαστών και δημοσιογράφων, ταράζει για άλλη μία φορά το πολιτικό τοπίο ο Παύλος Πολάκης με αφορμή αυτή τη φορά τις υποκλοπές. Η Νέα Δημοκρατία έριξε πάλι το γάντι στον Στέφανο Κασσελάκη, ζητώντας να τον διαγράψει και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Παύλος Πολάκης εμφανίζεται αμετανόητος για εκείνη την ανάρτηση και με αφορμή τις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την απόφαση του Αρείου Πάγου να μπει στο αρχείο η υπόθεση των υποκλοπών, επανέρχεται την Παρασκευή (02.08.2024) σημειώνοντας: «Δεν είχα ΕΓΩ δίκιο όταν έγραφα σε εκείνη την ανάρτηση στις 26 Φλεβάρη 2023 που με παρέπεμψαν για διαγραφή;».

Η Νέα Δημοκρατία αφού έκανε λόγο για «άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους», διερωτάται «αν  αποτελεί επίσημη θέση Κασσελάκη».

«Ο Παύλος Πολάκης που παραμένει «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν», όπως τον χαρακτήρισε μετά την μισή και υποκριτική διαγραφή του από την ΚΟ ο κ. Κασσελάκης, ανάρτησε εκ νέου σήμερα παλαιότερο κείμενό του με προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών για να καταδείξει πόσο «δικαιώθηκε».

Τέλος τα αστειάκια και το κρυφτό με τις μισές διαγραφές και την εκθείαση του κ. Πολάκη. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης δεν πάρουν ξεκάθαρη θέση και δεν καταδικάσουν στην πράξη τον κ. Πολάκη διαγράφοντάς τον από μέλος του κόμματός του, τότε και η σημερινή του άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους αποτελεί επίσημη θέση Κασσελάκη.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο μόνος από τον οποίο κινδυνεύει το κράτος δικαίου στη χώρα μας είναι οι ιδέες του κ. Πολάκη, που συνεχίζουν δυστυχώς να αποτελούν την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Στα τέλη Φεβρουαρίου 2023, μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου με την οποία καταδικάστηκε ο Νίκος Παππάς, ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει την επίμαχη ανάρτηση με βολές κατά δικαστικών λειτουργών.

Την ανάρτηση του τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταδικάσει, μεταξύ άλλων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, αλλά και η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, χαρακτηρίζοντας τις αναρτήσεις του «εμπαθείς και επικίνδυνες».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις