Σάββατο, 3 Αυγ.
30oC Αθήνα

Κώστας Λεφάκης για Λίτσα Πατέρα: Έγραψε ιστορία, ο κύκλος έκλεισε

Κώστας Λεφάκης για Λίτσα Πατέρα: Έγραψε ιστορία, ο κύκλος έκλεισε

«Οι μεγάλες κυρίες καλό είναι να αποσυρθούν, όπως αποσύρθηκα κι εγώ», είπε ο Κώστας Λεφάκης για τη Λίτσα Πατέρα όταν, το απόγευμα της Παρασκευής (02.08.2024), βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Παραδεισανού στο κανάλι της στο YouToube.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κουβέντα έφτασε και στο γεγονός πως η Λίτσα Πατέρα, ύστερα από 33 χρόνια, αποχωρεί από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

«Οι εκπρόσωποι της αστρολογίας δεν είναι πάντα τόσο ικανοί να προβλέψουν, η αστρολογία μπορεί. Πάντα ήταν αμφισβητούμενη (επιστήμη) κατά περιόδους ήταν δημοφιλής και κατά περιόδους όχι. Εγώ το ’23 έκλεισα 50 χρόνια. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκα στην ΕΡΤ στα “Κυριακάτικα” με ρουμπρίκα “Πρόβλεψη”, έγινε… σεισμός», είπε αρχικά ο Κώστας Λεφάκης.

«Η Πατέρα, κάποια στιγμή, λογικό είναι να αποσυρθεί. Είναι μία γυναίκα που έγραψε ιστορία, τόσα χρόνια από το ’91 μέχρι σήμερα. Ο κύκλος μεγάλωσε, έκλεισε, εξελίσσονται νέοι άνθρωποι.

Μπορεί να έρθει μία εποχή που να μη θέλουν για κάποιο διάστημα αστρολογία. Και δεν είναι ότι δεν θέλουν την αστρολογία αλλά την εκπρόσωπο της αστρολογίας. Ίσως θέλουν έναν νεότερο άνθρωπο, μία νεότερη κοπέλα», συμπλήρωσε ο Κώστας Λεφάκης, όταν η Νάνσυ Παραδεισανού τον ρώτησε για την Λίτσα Πατέρα.

Και πρόσθεσε: «Εγώ νομίζω ότι οι μεγάλες κυρίες καλό είναι να αποσυρθούν, όπως αποσύρθηκα κι εγώ και δεν εμφανίζομαι πια στην τηλεόραση.

Ενδεχομένως κάποιοι να μη θέλουν την παρουσία μου στην πρωινή τηλεόραση, γιατί η πρωινή τηλεόραση είναι κυρίως ψυχαγωγική κι εγώ λέω αλήθειες».

Media Τελευταίες ειδήσεις