Σάββατο, 3 Αυγ.
35oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Τα ζευγάρια στα προημιτελικά και οι διασταυρώσεις της γαλανόλευκης μέχρι τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Εθνική μπάσκετ: Τα ζευγάρια στα προημιτελικά και οι διασταυρώσεις της γαλανόλευκης μέχρι τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Τα πιθανά ζευγάρια στα προημιτελικά και οι διασταυρώσεις έως τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Μόνο στον τελικό μπορεί να συναντήσει η Εθνική μπάσκετ τις ΗΠΑ.

Η Εθνική Ελλάδας περιμένει νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν με 3 πόντους και πάνω το βράδυ του Σαββάτου (3/8/2024, 22:00) προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου την περιμένει η Γερμανία.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η γαλανόλευκη θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς από τους πανίσχυρους Γερμανούς και στα ημιτελικά θα συναντηθεί με τον νικητή του Σερβία – Αυστραλία.

Τα πιθανά ζευγάρια στα προημιτελικά θα είναι τα εξής:

ΗΠΑ – Βραζιλία
Γερμανία – Ελλάδα
Καναδάς – Γαλλία
Σερβία – Αυστραλία

Στα ημιτελικά, ο νικητής του ΗΠΑ – Βραζιλία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Καναδάς – Γαλλίας και ο νικητής του Γερμανία – Ελλάδα θα παίξει με τον νικητή του Σερβία – Αυστραλία. Η Ελλάδα θα μπορεί να βρει τις ΗΠΑ μόνο στον τελικό, αν όλα πάνε καλά και η Σερβία νικήσει το Νότιο Σουδάν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις