Σάββατο, 3 Αυγ.
36oC Αθήνα

Νίκος Οικονομόπουλος: Του πέταξαν αναπτήρα στη σκηνή – Πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής

Νίκος Οικονομόπουλος: Του πέταξαν αναπτήρα στη σκηνή – Πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής

Ένα απρόοπτο σημάδεψε συναυλία που έδινε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Του πέταξαν αναπτήρα κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Το στιγμιότυπο που ο Νίκος Οικονομόπουλος δέχτηκε έναν αναπτήρα σε συναυλία του κυκλοφόρησε στα social media και έγινε αμέσως viral.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok, φαίνεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, εμφανώς εκνευρισμένος, να απευθύνεται σε κάποιον θαυμαστή του, ο οποίος φαίνεται ότι του είχε πετάξει έναν αναπτήρα και τα γυαλιά του.

Συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος τραγουδιστής ακούγεται να λέει στον θαυμαστή του:

«Αυτός πρέπει να είναι χαζός! Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Εσύ τον πετάς; Μπράβο, συγχαρητήρια! Πάρε τα γυαλιά σου τώρα!». Αμέσως μετά ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του.

@maira_tzin

#ofy #ofyou #οικονομοπουλος #νικοςοικονομοπουλος #συναυλία #ekptotosaggelos #summertour2024 #nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos #kalamata #onlyforyou #fyp #εκπτωτος_αγγελος

♬ πρωτότυπος ήχος – maira

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε εκνευριστεί και πάλι σε συναυλία του, όταν κάποιος από τους θεατές τού είχε πετάξει πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο. Τότε είχε διακόψει το τραγούδι και απευθυνόμενος σε αυτόν που τα πέταξε, είχε πει: «Μην το κάνεις αυτό, γιατί με νευριάζεις».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις