Σάββατο, 3 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ισραήλ: Τουλάχιστον 19 Παλαιστίνιοι νεκροί από αεροπορικές επιδρομές σε σχολείο και σε σπίτι

Ισραήλ: Τουλάχιστον 19 Παλαιστίνιοι νεκροί από αεροπορικές επιδρομές σε σχολείο και σε σπίτι
ΦΩΤΟ Reuters

Τουλάχιστον 19 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από επιθέσεις του Ισραήλ σε σχολείο και σε σπίτι, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Χαμάς.

Τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από αεροπορικό βομβαρδισμό του Ισραήλ κατά σχολείου που πρόσφερε καταφύγιο σε εκτοπισμένους στη συνοικία του Σεΐχη Ραντουάν στην πόλη της Γάζας, μετέδωσε το κυβερνητικό γραφείο των ΜΜΕ της Χαμάς.

Σε άλλη επίθεση του Ισραήλ, σκοτώθηκε ένας τοπικός διοικητής της Χαμάς, μαζί με άλλους τέσσερις ενόπλους της Ισλαμικής Τζιχάντ, όπως ανέφεραν ΜΜΕ των ισλαμικών οργανώσεων.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσης, ότι άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι ένοπλοι σκοτώθηκαν σε μία ξεχωριστή αεροπορική επιδρομή.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η πρώτη αεροπορική επιδρομή έπληξε ένα όχημα σε μία κωμοπόλη κοντά στην πόλη Τουλκάρμ, προκειμένου να εξουδετερωθεί ένας θύλακας των ενόπλων που θα πραγματοποιούσε επίθεση.

Ένα ΜΜΕ προσκείμενο στη Χαμάς μετέδωσε ότι ο βομβαρδισμός έπληξε ένα όχημα που μετέφερε ενόπλους κι ένας από τους νεκρούς, ήταν ο διοικητής των ταξιαρχιών της στην Τουλκάρμ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις