Κυριακή, 4 Αυγ.
30oC Αθήνα

H γυναικεία ομάδα της Μίλαν θα κάνει αυτόματη ανανέωση συμβολαίου στις εγκυμονούσες παίκτριες της

H γυναικεία ομάδα της Μίλαν θα κάνει αυτόματη ανανέωση συμβολαίου στις εγκυμονούσες παίκτριες της

Η Μίλαν γίνεται ο πρώτος σύλλογος στην Ευρώπη που θα εξασφαλίζει αυτόματη ανανέωση συμβολαίου στις εγκυμονούσες παίκτριές της, σε μια σπουδαία κίνηση από τους «ροσονέρι».

Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση της, η Μίλαν θέτει σε εφαρμογή μια καινούργια πολιτική στο ποδοσφαιρικό τμήμα γυναικών του συλλόγου, καθώς από εδώ και πέρα όποια παίκτρια των «ροσονέρι» βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου της και μείνει έγκυος, τότε θα υπάρξει αυτόματη ανανέωση στην συνεργασία των δυο πλευρών.

Με αυτό τον τρόπο η Μίλαν θα γίνει το πρώτο ευρωπαϊκό club στο οποίο θα ισχύσει η συγκεκριμένη καινοτόμα κίνηση, ενώ παράλληλα ο ιταλικός σύλλογος με διάφορες ενέργειες του θα κάνει τα πάντα, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της εκάστοτε παίκτριας, σε μια πολύ όμορφη κίνηση.

Στο πλαίσιο αυτό η επικεφαλής του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος της Μίλαν Elisabet Spina δήλωσε:

«Ο σύλλογος έδειχνε πάντα μεγάλη προσοχή στην ευημερία των γυναικών παικτών και των μελών του προσωπικού του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Για παράδειγμα, ήμασταν ο πρώτος ιταλικός σύλλογος που συνεισέφερε οφέλη κοινωνικής ασφάλισης στους παίκτες μας, πολύ πριν από την εισαγωγή του επαγγελματισμού.

Το επιδείξαμε περαιτέρω μέσω του μανιφέστου #WeAllAreFootball για τον μετριασμό των συγκρούσεων μεταξύ των φύλων, το οποίο οδήγησε στον καθορισμό αρχών, πρωτοβουλιών και συγκεκριμένων παρεμβάσεων στην υποδομή του Συλλόγου να ξεκινήσουμε μια νέα σεζόν στην οποία θα εργαστούμε για την επίτευξη σημαντικών στόχων, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την προσεγγίζουμε παρουσιάζοντας την καινοτόμο πολιτική μας».

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις