Κυριακή, 4 Αυγ.
29oC Αθήνα

Στέφανος Ντούσκος για τον ομοσπονδιακό προπονητή Κωπηλασίας: Δεν μπορούμε να βρούμε λύση και δίκιο να έχεις θα το χάσεις

Στέφανος Ντούσκος για τον ομοσπονδιακό προπονητή Κωπηλασίας: Δεν μπορούμε να βρούμε λύση και δίκιο να έχεις θα το χάσεις
Eurokinissi

Στα όσα ανέφερε κατά της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας και του προπονητή του στο ξέσπασμά του μετά την έκτη θέση που κατέλαβε στο μονό σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το Σάββατο (3.8.24), επιμένει ο Στέφανος Ντούσκος.

«Με έχουν επηρεάσει πάρα πολύ από χθες. Κάποια πράγματα, τα οποία είναι άδικο να γίνονται για κάποιους ανθρώπους. Εμένα με πειράζει πάρα πολύ. Η Ομοσπονδία είναι λάθος σε αυτό, ο προπονητής είναι λάθος, τα έχω ξαναπεί. Χθες κοιμήθηκα τρεις ώρες το βράδυ και σήμερα είχα αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος μετά το τέλος του τελικού στο μονό σκιφ ανδρών στην κωπηλασία, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κωπηλασίας, Τζιάνι Ποστιλιόνε, να απαντά στην κριτική: ««Είχαμε τέσσερις τελικούς και δύο μετάλλια, ποιο είναι το λάθος;».

«Αυτός μπορεί να κάνει τη δική του κριτική. Πάντα έτσι πάει η διαμάχη μεταξύ μας και έτσι πάει με όλους τους αθλητές. Αυτοί του λένε τα δικά τους, αυτός τους λέει τα δικά του και είναι ένας φαύλος κύκλος, δεν κλείνει ποτέ. Οπότε, δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτός θα πει αυτό που θέλει να πει, πάλι εγώ θα πω αυτό που θέλω, δηλαδή δεν υπάρχει μια μέση λύση», τόνισε.

Και επισήμανε για τον κ. Ποστιλιόνε: «Και δίκιο να έχεις, θα το χάσεις, δεν πρόκειται να το βρεις».

Σε σχετική ερώτηση γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα που, όπως είπε, αντιμετωπίζει με την Ομοσπονδία, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο σχολίασε:

«Δεν επέλεξα αυτή τη χρονική στιγμή. Είχαν γίνει και συζητήσεις πιο πριν και πράγματα πιο πριν. Απλά, τώρα βγήκε. Δεν είναι μια στιγμή ξαφνικά τώρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις