Κυριακή, 4 Αυγ.
35oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Οι διασταυρώσεις μέχρι των τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Εθνική μπάσκετ: Οι διασταυρώσεις μέχρι των τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
eurokinissi

Η Εθνική μπάσκετ βρίσκεται στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει την Γερμανία, σε ένα σπουδαίο και ιστορικό παιχνίδι. Αναλυτικά οι διασταυρώσεις και οι πιθανοί αντίπαλοι μέχρι τον τελικό στο τουρνουά.

Η Εθνική μπάσκετ μετά τη νίκη της απέναντι στην Αυστραλία αλλά και την επικράτηση της Σερβίας κόντρα στο Νότιο Σουδάν προκρίθηκε στην προημιτελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων, με την «γαλανόλευκη» απέναντι στην Γερμανία να έχει ραντεβού με την ιστορία. 

Και αυτό διότι η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει ποτέ να βρεθεί στους «4» Ολυμπιακού τουρνουά, κάτι που εάν συμβεί θα πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Καναδάς – Γαλλία.

Κάπως έτσι η… τρομακτική ομάδα των ΗΠΑ η οποία φέτος έχει κατέβει με πλήρη σύνθεση και γεμάτη από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ, θα βρεθεί στον δρόμο μας μόνο στον τελικό, εάν βέβαια η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη καταφέρει να φτάσει ως εκεί.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις