Κυριακή, 4 Αυγ.
36oC Αθήνα

Τζόκοβιτς – Αλκαράθ: Τελικός με άρωμα Gland Slam στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Τζόκοβιτς – Αλκαράθ: Τελικός με άρωμα Gland Slam στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κοντράρεται με τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό του μονού ανδρών τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει άρωμα Grand Slam. Άλλωστε οι δυο αθλητές πριν λίγο καιρό είχαν τεθεί αντιμέτωποι και στον τελικό για το Wimbledon.

Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση Τζόκοβιτς – Αλκαράθ θα κρίνει το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους δυο τενίστες να αναμετρούνται σε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Αμφότεροι θέλουν τη νίκη, καθώς ο «Νόλε» δεν έχει καταφέρει στην καριέρα του να κατακτήσει την πρώτη θέση σε Ολυμπιακό τουρνουά, ενώ ο Ισπανός επιδιώκει να φέρει στην χώρα του, το πρώτο χρυσό μετά από το 2008.

Πρόκειται για ένα αγώνα ανάμεσα στους δυο καλύτερους τενίστες του κόσμου αυτή τη στιγμή και αναμφίβολα συγκεντρώνει επάνω του όλα τα φώτα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει περίπου στις 15:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Μάλιστα πριν από λίγο διάστημα Τζόκοβιτς και Αλκαράθ είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στον τελικό του Wimbledon, εκεί που ο Σέρβος ηττήθηκε 3-0 σετ. Αυτή μάλιστα θα είναι η 7η φορά που οι δύο τους αναμετριούνται, με τον κάθε ένα να έχει από 3 νίκες.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις