Κυριακή, 4 Αυγ.
32oC Αθήνα

Athens Kallithea: Στην Λεωφόρο τα εντός έδρας παιχνίδια των νεοφώτιστων στην Super League

Athens Kallithea: Στην Λεωφόρο τα εντός έδρας παιχνίδια των νεοφώτιστων στην Super League

Η Athens Kallithea έκανε γνωστό ότι συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ως έδρα την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αφού η φυσική της έδρα το «Ελ Πάσο» δεν έχει πληροί τις προδιαγραφές.

Με αυτό τον τρόπο η νεοφώτιστη Athens Kallithea θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της για τη σεζόν 2024/25 στην Super League στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον σύλλογο των Νοτίων Προαστίων ως ένδειξη σεβασμού προς τον Παναθηναϊκό, να κλείνει τις θύρες 13-14 στις οποίες κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού».

H ανακοίνωση της Athens Kallithea

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μίσθωση του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης για τη σεζόν 2024/25.

Η AKFC θα ξεκινήσει τη σεζόν με δύο διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 19:00 και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 20:30, πριν δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της εναντίον του Παναθηναϊκού την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Η AKFC αναγνωρίζει την ιστορικότητα και τη σημαντικότητα του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης. Σε μία συμβολική κίνηση ως ένδειξη σεβασμού, η AKFC και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν να κλείσουν τις Θύρες 13 και 14 για όλη τη σεζόν, με εξαίρεση την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων την 1η Σεπτεμβρίου.

Το γήπεδο χωρητικότητας 16.000 θεατών είναι το παλαιότερο εν ενεργεία γήπεδο στην Αθήνα. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην κεντρική αθηναϊκή συνοικία των Αμπελοκήπων και είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μόλις 200 μέτρα από τον Σταθμό Αμπελόκηποι του μετρό της Αθήνας, επί της γραμμής 3.

Τις επόμενες ημέρες, η AKFC θα κυκλοφορήσει τα πακέτα εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024/25 μέσω Ticketmaster.gr, προσβάσιμο τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Η ιστορική έδρα της AKFC, το Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης, το οποίο είναι ιδιοκτησίας και υπό τη διαχείριση του Δήμου Καλλιθέας, δεν πληροί επί του παρόντος τις προδιαγραφές, όπως αυτές ορίζονται από τους οικείους κανονισμούς. Μέχρι σήμερα, ο Δήμος δεν έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και επενδύσεις προκειμένου το γήπεδο να πληροί τις εν λόγω προδιαγραφές προνοώντας για την άνοδο της ομάδας στη Super League, γεγονός που οδήγησε στην προσωρινή μεταφορά της έδρας της ομάδας στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης.

Η Athens Kallithea FC θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συνεργασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις