Δευτέρα, 5 Αυγ.
34oC Αθήνα

Πορτογαλία: Porsche βγήκε εκτός ελέγχου σε ράλι και έπεσε πάνω σε δεκάδες θεατές – Τραυματίστηκαν δυο παιδιά

Πορτογαλία: Porsche βγήκε εκτός ελέγχου σε ράλι και έπεσε πάνω σε δεκάδες θεατές – Τραυματίστηκαν δυο παιδιά

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε σε ράλι στη Μαδέρα στην Πορτογαλία, όταν μια Porsche  έπεσε πάνω σε μια ομάδα θεατών, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.

Ως εκ θαύματος κανείς δεν σκοτώθηκε από τη σύγκρουση στο ράλι στην Πορτογαλία, αν και ένας ενήλικας και δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα συνέβη το περασμένο Σάββατο (03.08.2024) στο Madeira Wine Rally, το πιο διάσημο και ιστορικό ράλι αγώνων αυτοκινήτου στο νησί του Ατλαντικού.

Το 2022, ένα οκτάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε στον ίδιο αγώνα. Τοπικά δημοσιεύματα ανέφεραν τότε ότι είχε τραυματιστρί θανάσιμα από μια BMW που οδηγούσε ο Miguel Gouveia καθώς διέσχιζε το δρόμο για να συναντήσει δύο μεγαλύτερα παιδιά.

Την Porsche 911 GT3 που ενεπλάκη στο χθεσινό ατύχημα οδηγούσε ο Americo Gouveia. Μέχρι στιγμής, δεν ξεκαθαριστεί αν οι δύο οδηγοί σχετίζονται μεταξύ τους.

Πλάνα από το τροχαίο δείχνει την Porsche να κινείται εκτός ελέγχου καθώς έπαιρνε μια απότομη στροφή και προσπάθησε να φρενάρει για να αποφύγει μια ομάδα θεατών στην άκρη του δρόμου στα δεξιά.

Το διαχωριστικό που τους χώριζε από το δρόμο δεν τους πρόσφερε καμία προστασία καθώς το αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους με ταχύτητα και άφησε αρκετούς από αυτούς στο έδαφος πριν σταματήσει.

Οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στη συνέχεια ότι δύο παιδιά, η ηλικία των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, είχαν τραυματιστεί μαζί με έναν ενήλικα.

Οι διοργανωτές του ράλι ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους πως οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις