Δευτέρα, 5 Αυγ.
34oC Αθήνα

Σοφία Βογιατζάκη για metοο: Έχασε την ουσία του η αξία του να βγαίνεις και να μιλάς ανοιχτά

Σοφία Βογιατζάκη για metοο: Έχασε την ουσία του η αξία του να βγαίνεις και να μιλάς ανοιχτά

«Δηλαδή το να γίνουν ξαφνικά όλες οι εκπομπές, τα έντυπα και η τηλεόραση, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι και λαϊκό δικαστήριο, με βρίσκει αντίθετη” δήλωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι” και μίλησε για το αποτύπωμα που άφησε το metoo στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές ήρθες;

Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω. Αν έχω να πω καλό ή κακό, θα το πω μπροστά σε όλους με όποιο τίμημα. Προτιμώ να αναλάβω εγώ το τίμημα αυτού που λέω, παρά να το χρεωθεί η δουλειά. Οπότε όταν πάει να συμβεί κάτι που δεν μου αρέσει, το λέω. Έτσι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Τα όσα ακούστηκαν στο metoo για τον καλλιτεχνικό χώρο, έγιναν για καλό;

Είναι μια μεγάλη κουβέντα! Σαφώς καλά έκαναν όλοι και βγήκαν και μίλησαν, αλλά αυτό που ακολούθησε και το πως διαχειριστήκαμε όλο το υπόλοιπο, με βρίσκει αντίθετη. Δηλαδή το να γίνουν ξαφνικά όλες οι εκπομπές, τα έντυπα και η τηλεόραση, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι και λαϊκό δικαστήριο, με βρίσκει αντίθετη. Έτσι, έχασε την ουσία του η αξία του να βγαίνεις και να μιλάς ανοιχτά. Έχασε την ιερότητα του. Επίσης χάσαμε και τον μπούσουλα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις