Δευτέρα, 5 Αυγ.
30oC Αθήνα

Παπαγιάννης για το Γερμανία – Ελλάδα: «Τους ξέρουμε, κοιτάζουμε τους εαυτούς μας»

Παπαγιάννης για το Γερμανία – Ελλάδα: «Τους ξέρουμε, κοιτάζουμε τους εαυτούς μας»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ζει με τους συμπαίκτες του τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς αγώνες και έχοντας ήδη μία πρόκριση σε αυτούς, μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο αυριανό (6/8, 12.00) προημιτελικό της Εθνικής μπάσκετ με τη Γερμανία.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της Εθνικής μπάσκετ, ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Παρίσι.

«Το χρειαζόμαστε πάρα πολύ το παιχνίδι, θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα παρουσιάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι.

Πάμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Γνωρίζουμε τι κάνει καλά η Γερμανία στο παιχνίδι της και τι μειονεκτήματα έχει. Από εκεί και πέρα, εμείς θα κοιτάζουμε τον εαυτό μας, τι κάνουμε καλά, και τι κάναμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς δώσαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Κοιτάξαμε και τις αδυναμίες μας που μας στοίχισαν στα δύο πρώτα ματς, αλλά και στο τρίτο με την Αυστραλία που γύρισε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις