Δευτέρα, 5 Αυγ.
33oC Αθήνα

Σάγια: Με τη μητρότητα θεωρώ ότι έχω ωριμάσει και καλλιτεχνικά

Σάγια: Με τη μητρότητα θεωρώ ότι έχω ωριμάσει και καλλιτεχνικά

“Δεν παίρνω πια κατάκαρδα τον αρνητισμό και τα εμπόδια” εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Σάγια.

Για τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα στη ζωή και την καθημερινότητα της καθώς και τα σχόλια που δέχεται στα social media αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Σάγια στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala και τον δημοσιογράφο Λευτέρη Τρίγκα.

“Με τα αρνητικά σχόλια δεν θα ασχοληθώ έως και καθόλου εάν δεν με αφορούν άμεσα. Ο καθένας έχει την άποψη του, οπότε είτε θα είναι δεκτή είτε όχι. Με τα θετικά εννοείται ότι χαίρομαι, διότι αυτός είναι και ο σκοπός μου: να δώσω λίγη χαρά, αγάπη, ευτυχία και συμπαράσταση στον κόσμο. Μου αρέσει όταν μου μιλούν στον δρόμο και μου λένε πόση χαρά τους έχω δώσει” δήλωσε η τραγουδίστρια.

“Η μητρότητα με έκανε πιο δυνατή και δυναμική ως άνθρωπο. Έμαθα επίσης να προσέχω πολύ περισσότερο τον εαυτό μου από την άποψη της ψυχικής αλλά και της σωματικής υγείας. Δεν παίρνω πια κατάκαρδα τον αρνητισμό και τα εμπόδια και δεν ασχολούμαι με τις μικρότητες. Και κάπως έτσι έχω γίνει πιο χαρούμενος άνθρωπος”.

“Με τη μητρότητα θεωρώ ότι έχω ωριμάσει και καλλιτεχνικά. Πριν όλα ήταν στον αέρα. Τώρα, δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι χαλαρή, οπότε οργανώνω την κάθε μέρα αναλόγως με τον χρόνο που διαθέτω” πρόσθεσε ακόμα η Σάγια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις