Δευτέρα, 5 Αυγ.
30oC Αθήνα

Η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει χωρίς φίλτρα στα 53 της χρόνια: «Αυτή είμαι και δεν με νοιάζει να αρέσω σε όλους»

Η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει χωρίς φίλτρα στα 53 της χρόνια: «Αυτή είμαι και δεν με νοιάζει να αρέσω σε όλους»
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Το να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, είναι η μοναδική κινητήριος δύναμη που σε πηγαίνει μπροστά και σου δίνει λόγο ύπαρξης», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Πετρουλάκη.

Για το πόσο πολύ της αρέσει ο εαυτός της στα 53 της χρόνια, μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η πασίγνωστη γυμνάστρια ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντας πως περνά στις διακοπές που κάνει στην Κρήτη.

Φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που το συνόδευσε με χρυσά κοσμήματα και γυαλιά ηλίου, θέλησε να δείξει στο κοινό της πως τα «φίλτρα» δεν είναι τόσο απαραίτητα, όσο πιστεύουν πολλοί χρήστες των social media.

«Χωρίς φίλτρα και χωρίς ρετούς! Αυτή είμαι στα 53 μου και δεν γίνεται να αρέσω σε όλους και ούτε που με νοιάζει!», έγραψε στη λεζάντα και συνέχισε:

«Η απόλυτη και άνευ όρων αποδοχή του εαυτοί μας με όποιες ατέλειες και εάν έχουμε είναι το πρώτο και βασικότερο στάδιο της αγάπης οποιουδήποτε πράγματος, πόσο μάλλον της αγάπης για τον εαυτό μας.

Το να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον αποδέχεσαι όπως είναι, είναι η μοναδική κινητήριος δύναμη που σε πηγαίνει μπροστά και σου δίνει λόγο ύπαρξης», έγραψε στο τέλος η Ελένη Πετρουλάκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki 🇬🇷 (@elenipetroulaki)

Αρκετοί θαυμαστές της «έτρεξαν» στα σχόλια για να της γράψουν πόσο όμορφη δείχνει και πως στα 53 της χρόνια δείχνει πιο κούκλα από ποτέ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις