Τρίτη, 6 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ντουπλάντις για Εμμανουήλ Καραλή: «Είναι αδελφός μου, χαίρομαι που κατέκτησε μετάλλιο»

Ντουπλάντις για Εμμανουήλ Καραλή: «Είναι αδελφός μου, χαίρομαι που κατέκτησε μετάλλιο»

Ο Μόντο Ντουπλάντις έγραψε ιστορία στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (6.25μ.). Ο Σουηδός θρύλος ξεπέρασε τον εαυτό του και είχε δύο λόγους να πανηγυρίσει, καθώς στο βάθρο ανέβηκε και ο φίλος του, Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Σουηδός υπεραθλητής, Μόντο Ντουπλάντις, αμέσως μετά τον άθλο του και το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε με 6.25 μέτρα, μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον Εμμανουήλ Καραλή. Οι δύο τους άλλωστε γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, καθώς άρχισαν σχεδόν μαζί τον πρωταθλητισμό.

“Manolo is the man”! τόνισε αρχικά ο δις Ολυμπιονίκης και πρόσθεσε: “Είναι αδελφός μου, του έστειλα μήνυμα πριν τους αγώνες. Είναι ένας σπουδαίος αθλητής. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια αντίπαλοι. Τον σέβομαι απεριόριστα και χαίρομαι πάρα πολύ που κατέκτησε το μετάλλιο” είπε αρχικά ο Σουηδός επικοντιστής, ο οποίος απάντησε με… χιούμορ στην ερώτηση γιατί χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ.

“(γέλια) Ειλικρινά δεν ξέρω τι εγινε. Θα πρέπει να το κοιτάξω», είπε ο Σουηδός σταρ και στη συνέχεια πήγε στην συνέντευξη Τύπου. Εκεί του αναφέραμε ότι παρά το γεγονός πως είναι μόλις 24 χρονών έχει πετύχει απίστευτα πράγματα. Εύλογα λοιπόν δημιουργείται το ερώτημα «εάν είναι… άνθρωπος”…

Ο Σαμ Κέντρικς, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο πήρε τον λόγο και φυσικά… πείραξε τον Σουηδό Ολυμπιονίκη.

“Πρέπει να είναι ρομπότ, πρέπει να εξετάσουμε εάν είναι προϊόν της τεχνητής νοημοσύνης”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις