Τρίτη, 6 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μόντο Ντουπλάντις: Έγραψε ιστορία και έτρεξε στην αγκαλιά της εκθαμβωτικής κοπέλας του – «Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ»

Μόντο Ντουπλάντις: Έγραψε ιστορία και έτρεξε στην αγκαλιά της εκθαμβωτικής κοπέλας του – «Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ»
Reuters

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις άφησε άφωνο όλο τον κόσμο του αθλητισμού μετά το νέο παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στην αγκαλιά της πανέμορφης κοπέλας του.

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις, στην τρίτη του προσπάθεια πέρασε πάνω από τα 6.25μ., πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό του άλματος επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, εκεί όπου ο Εμμανουέλ Καραλής πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου

O 24χρονος Σουηδός υπερπρωταθλητής αποθεώθηκε από 80.000 θεατές και φυσικά από τους δικούς του ανθρώπους που βρίσκονταν στις εξέδρες. Μεταξύ αυτών, η εντυπωσιακή σύντροφος του, την οποία έτρεξε να αγκαλιάσει και να φιλήσει.

Απο την πλευρά της, η πανέμορφη κοπέλα του Ντουπλάντις κατέγραψε την ιστορική στιγμή του συντρόφου της και ανέβασε το βίντεο στα social media, γράφοντας «το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ». H κοπέλα μάλιστα επέλεξε το τραγούδι «we are the champions» για να συνοδεύσει το βίντεο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Desiré Inglander (@desireinglander)

Η κοπέλα του Ντουπλάντις βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και δεν χάνει κανένα αγώνα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις