Τρίτη, 6 Αυγ.
29oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10 το βράδυ της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10 το βράδυ της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό από τις 10 το βράδυ της Τρίτης (06.08.2024) έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.

Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι λόγω των εργασιών, από τις 10 το βράδυ της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα:

1. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Άνω Λιόσια (Κόμβος 5) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Κόμβο (Λ. Φυλής/Κόμβος 6) όπου θα κάνουν αναστροφή και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον Κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5), μέσω του οποίου θα κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια.

2. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον Κόμβο της Λ. Ανθούσας (Κόμβος 14) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον επόμενο Κόμβο (Λ. Πεντέλης/Κόμβος 12).

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις