Τρίτη, 6 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χέρμπερτ μετά το Γερμανία – Ελλάδα: Ο Σπανούλης έκανε σπουδαία δουλειά, είχαν και τον Superman

Χέρμπερτ μετά το Γερμανία – Ελλάδα: Ο Σπανούλης έκανε σπουδαία δουλειά, είχαν και τον Superman

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νίκη την εθνική μπάσκετ μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Ελλάδας στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο προπονητής της Γερμανίας αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας ότι έφτιαξε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, στο οποίο υπήρχε και ο Superman Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά ο Γκόρντον Χέρμπερτ δήλωσε:

Για το τι να περιμένουμε από την Γερμανία από εδώ και πέρα: “Παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εκεί εστιάζουμε. Παίζουμε σε δύο μέρες και θα δούμε τι θα γίνει”.

Για την Εθνική ομάδα και αν μπορεί να την συγκρίνει με την προ διετίας ομάδα: “Νομίζω ότι ο κόουτς Σπανούλης έκανε σπουδαία δουλειά. Αμυντικά είναι δυνατοί. Δεν θέλω να τους συγκρίνω με πριν δύο χρόνια. Αμυντικά παίζουν δυνατά και προφανώς έχουν και τον Superman (σ.σ τον Αντετοκούνμπο)”.

Για το αν η Ελλάδα αποδείχθηκε πιο δύσκολος αντίπαλος από ότι περίμενε: “Όχι. Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ήταν στο γκρουπ του θανάτου και είχαν τρία ντέρμπι όπου έπαιξαν σκληρά. Περιμέναμε τέτοιο παιχνίδι. Στα προημιτελικά ο καθένας μπορεί να νικήσει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις